BEDRIJFSOMSCHRIJVING

 

Marpa Trading & Support is een zelfstandige onderneming welke zich heeft gespecialiseerd in bemiddeling en advisering bij aan en verkoop van transportmiddelen zoals o.a.: vrachtauto’s, huisvuilwagens, kolkenzuigers, veegmachines, containerauto’s, bestelauto’s enz. maar ook carrosserieën, laad en loskranen, laadliften en koelmachines.

Tevens geven wij adviezen op het gebied van: reparatie en onderhoud, bandenkeuze, restwaarden, afschrijvingen, inruilwaarden, verzekeringen, financiering en leasing.

 

 

ERVARING

 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de bedrijfswagenbranche bij o.a.: truckdealers, carrosseriebouwers, bestelwagendealers en universeelbedrijven.

 

 

WERKWIJZE

 

Na een geheel vrijblijvend en informatief gesprek kunnen wij, na onderling overleg, de onderstaande zaken geheel of gedeeltelijk uitvoeren:

 

          Onderzoek en advies naar de best mogelijke transportoplossing waarbij gekeken wordt naar o.a.: laadvolume, laadvermogen, manoeuvreerbaarheid, milieuaspecten, inzetgebied en chauffeurscapaciteit (welk rijbewijs heeft de chauffeur)

 

          Een onderzoek naar de financiële haalbaarheid voor een nieuw of een gebruikt voertuig waarbij een gedegen kostprijscalculatie de basis vormt.

 

          Het opvragen en verzamelen van offertes voor voertuigen en/of opbouw

 

          Taxaties van voertuigen en getrokken materieel bij aan/of verkoop

 

          Aankoop en/of bemiddeling bij de aanschaf van nieuwe en/of gebruikte voertuigen

 

          Verkoop en/of bemiddeling van te verkopen of te vervangen voertuigen

 

          Het aanvragen en verzamelen van offertes voor een eventuele financiering en/of verzekering

 

          Het maken van kostprijscalculaties voor zowel voertuigen als getrokken materiaal en voor carrosserieopbouw met bijvoorbeeld laadklep en/of koelmachines

 

          Het aanvragen van offertes voor vaste reparatie- en onderhoudstarieven.

 

 

 

OBJECTIEF EN ONAFHANKELIJK

 

Wij werken niet met een eigen voorraad maar hebben goede contacten met verschillende dealers van de diverse merken bedrijfswagens.

Ook werken wij samen met een aantal carrosseriebedrijven, de groothandel in gebruikte auto’s en financiële dienstverleners.

 

Door deze manier van werken kunnen wij een objectief en onafhankelijk advies geven waarbij wij alleen luisteren naar de eisen en wensen van de klant.

De klant bepaalt uiteindelijk zelf wat, wanneer en aan wie de hij de eventuele opdrachten gunt.